Onko elämä helppoa träppinä? Ei, taas kerran meni seksi perseelleen kun tajusin pitkästä aikaa taas todella miten en koskaan tule oleen tyttö ja aloin itkeen.. Tämä siks, että mulla ei ole pillua ja mua ei vaan pysty paneen. En oo tarpeeks harjaantunu nautittavaa anaaliakaan harrastaakseni. Eli, mua ei voi panna ja en ole tyttö. Enkä tule koskaan olemaan. Silvottavaks meneminen ei auta mitään ja viimeistään konsultaatiokäynti ratkaisi sen. Se lopputulos ei vaan ole riittävän lähellä oikeaa että se riittäis mulle. Jo yksinään se, että se ei kostu kun kiihotun on riittävä vika siinä. En tiiä tuleeko olo koskaan oleen riittävä vaikka kuinka onnistuisin anaalista saamaan nautittavaa... En oo tyttö, ja siks en itseeni sellaseks kutsu, koska se on vale.

Jokainen transaktivistifeministirunkkupaska joka väittää ettei sukuelimilillä ole mitään väliä saa painua vittuun! On ihan vitun vammaista yrittää dysforiasta kärsivälle sönköttää että tasan yhtä nainen voi olla ilman pilluakin tai mies ilman penistä! HAISTAKAA PASKA SAATANA JA TUNKEKAA SE MONINAISUUSPASKA KUONOONNE! Tyttö jolla on pillu ja tyttö jolla on kyrpä ei vittu ole sama asia! Ne ei pysty tekeen samoja asioita ja tunteen samoja asioita haarovälissään ja siitä ei pääse mihinkään!


Ei, en suostu myöntään olevani silti alempiarvoinen enkä urputa jos muut dickchickit haluaa olla vain tyttöjä kaikkien silmissä. Niin mäkin haluan, mutta en ole. Mutta olkaa te muut mitä haluatte kunhan ette tunge tota propagandapaskaa naamalle.

-Anshalla, träppityttö