Nyt on viikko kulunut kurkunleikkauksesta ja aika ensimmäiselle toipumispäiväkirjalle! Ja tämä tulee nyt lyhyesti sillä eipä tässä nyt hirveesti ole tapahtunut.. No eilen siis otin haavan päältä teipin pois ja vedin ommellangan irti. Jännä kokemus, vaimo kauhisteli vieressä kun leikin sillä siimalla 😄 Kyllä me tää tilanne tallennettiin videolle mutta kun nyt yritän pysyä edes jokseenkin anonyyminä niin sitä tuskin tulee julkaistua kun en osaa tuota videoeditointiakaan ollenkaan. Jokseenkin kivuliasta kuitenkin itse toi lanka vetää ja varmasti heikompaa äklöttää se tunne kurkussa vetäessä. Aika paljon sai voimaa käyttää ja alku oli hankala kun siima tuppaa luistaan sormissa. Ompeleen olis voinu käydä hoitajallakin poistattamassa ja silloin ehkä on mahdollista saada puudutus siihen, mutta mä nyt oon kuka oon ja vedin itse.

No joka tapauksessa siis ekan viikon toi oli suht kipee, vähemmän kuin odotin ja mitä vaimon aikoinaan oli, mut kyllä suurinpana osana päivistä otin 600mg Buranan. En ihan hirveesti tota nyt varonut kuitenkaan vaan luotin siihen että kyllä se ommel ja teippi kestää ja kyllähän ne hyvin vaikka parina päivänä lojuin suihkussakin tuntitolkulla. Kivun lisäks mun ääni on ollu aikas käheenä mut pystyin kyllä puhuun jonkin verran leikkauspäivänäkin ja seuraavana päivänä sitten jo vähän paremmin. Joka päivä se on tuosta parantunut ja tänään sain jo melkein normaalia ääntä tuotettua. Veikkaisin että viikon päästä ollaan mahdollisesti jo normaalissa. Lukemieni juttujen mukaan kuukausi on sellainen hyvä aika katsoa miksikä se menee ennenkuin kannattaa alkaa huolestua, mutta itse olisin soittanut jo tänään jos se ei tässä olisi alkanut viime päivinä petraantua.

Sellainen kolmas vaiva tässä on nyt ollut kun leuasta on osa täysin tunnoton edelleen. Tuollainen about sentin levyinen kaistale arvesta leuankärkeen. Tää hiukan huolettaa mut toisaalta kuinka usein sitä nyt tarvitsee juuri tuolla alueella mitään tunteakaan? Ja jos siinä nyt on jotain hermovauriota tullut niin nekin kyllä yleensä korjaavat itse itsensä noin vuoden aikataulussa. Soittelen tästä kuitenkin jollekulle jos ei tunnu siitä muuttuvan.

Vähän kaulan alueelle ilmestynyt keltaisia länttejä, eli mustelmia kun veri lähtenyt pinnan alla liikkeelle. Täysin normaalia ja odotettua. Itse arpi on ehkä viitisen senttiä pitkä näin sormilla mitaten ja mun aliravitulla kaulalla suht näkyvällä kohtaa. Varsinainen viilto on sellaiset pari senttiä pitkä tossa arven keskellä. Mulla näemmä hiukan vinossa.. Suhteellisen punainen toi arpi nyt tietysti vielä on mut itse tykkään arvista ja oonkin miettiny et pitäiskö tohon itse tehdä jatkoa että näyttäis siltä kuin olis vedetty ihan kunnolla auki! Olis aika siistiä...

Kirjoitan tätä puhelimella ja toi kuvalataus on suht mahdoton tehdä puhelimella joten julkaisen tän nyt kun vielä ollaan tiistaissa ja laitan kuvat si huomenna.

13.2.-19 - Jeps ja nyt on kuvatkin!

-Anshalla

IMG_20190211_134001_448.jpg

IMG_20190211_120744.jpg

IMG_20190211_121819.jpg