Joo eli tällä kertaa vähän tälläinen poliittisempi juttu tähän träppi termiin liittyen. Paljon Reddittiä seuraavana oon huomannu lyhyehkön ajan sisällä useamman trap-aihesen threadin (tai sitten olen muuten eksynyt vanhoihin threadeihin ja ignoorannut päivämäärät tai jotain, ihan sama.) ja ajattelin kirjoittaa vähän aiheesta.

Sanan alkuperähän on mitä on, eli se on alunperin viitannu naisellisiin miehiin ja transvestiitteihin ja jostain lähtien pre-op/non-op transnaisiin jotka naisellisella olemuksellaan ja erityisesti naisena läpimenevyydellään (yrittäneet) huijata miehiä seksiin itsensä kanssa, eli jätkellä on käyny Eddie Murphyt. Vaik toisin ku vitsaillaan niin ei se oikeesti koskaan kerinny niin pitkälle kun kytät pysäytti.. No mut tässä tänään Redditissä taas träppithreadiä lukiessa huomasin että valtaosa porukasta, jotka lienevät Junttilasta kotoisin, pitävät tätä edelleen sanan merkityksenä. Mutta kuten olen aiemminkin kirjoittanut, on termillä omalla tavallaan positiivinenkin merkitys lähinnä ilmeisesti 4chanin kautta josta termi on osalle porukkaa aikoinaan tarttunut tarkoittamaan myös pre-op/non-op transhottiksia, eli sanaa on käytetty kehuna. Tai no 4chan saattaa hyvin oikeestaan olla koko termin alkulähde ja pointti joka tapauksessa on ollu et hotti chicki jolla on dicki, oli se sit oikeesti chicki tai ei. Ja tää on se perusta sille, miks termiä pikkuhiljaa on useampi ja useampi transtyttö alkanut käyttää etenkin nuorempien sukupolvien keskuudessa. Kun transsukupuolisuus ja non-oppius on tulossa koko ajan hyväksytymmäksi ja normaalimmaksi, kuten kaikki muukin LGBT(QIA+) juttu, on muodostumassa tarve non-op tyttöjä kuvaavalle termille, ja trap on ainoa tälläinen transuihin liittyvä sana millä on minkäänlaista positiivistä taustaa. Sanat shemale ja tranny (transu) ovat pornoteollisuuden fetisoimia sanoja joita on aina käytetty meidän haukkumiseen, ja ladyboy puolestaan tuo mieleen vain thaimaalaiset trans-prostituoidut. Träpistä puuttuu tälläinen yhtä negatiivinen lataus, vaan jopa tuossa negatiivisessa seksihuijaus-merkityksessäänkin se kuitenkin kertoo siitä että tyttö on kuuma ja läpimenevä.

Ja sitten mitä tulee poliittiseen korrektiuteen, joka sinällään jo on paska käsite itsessään, täytyy huomauttaa että kaikki meidän niin sanotusti hyväksytyt termit on turhan pitkiä, vaikeita ja rasittavia eikä niistäkään yhteisö pääse minkäänlaiseen sopuun kun aina on olemassa niitäkin idiootteja joiden mielestä meille ei edes pitäisi olla omia sanoja vaan me ollaan vain miehiä ja naisia eikä siinä mitään trans-etuliitteitä tarvita. Mutta otetaas nämä hyväksytyt sanat ja tutkaillaan niitä!

  • MtF - ÄmTeeÄff. Se on englantia ja sekin riittää jo siihen että on osalle porukkaa liian vaikea ymmärtää. Ja kuulostaa ihme ähinältä, ei toi ole mikään sana ja sen joutuu aina selittään. Kolmesta kirjaimesta tulee aina lause, minkä lisäks se kokonaisuudessaan painottaa sitä että korjaat/vaihdat/muutat/whatever miehestä naiseksi. Ei kukaan halua sitä painotusta.
  • M2F - No voi vittu kun pitää numeroitakin tunkee sinne väliiin! Koita nyt si jollekin vanhemmalle henkilölle selittää miks kirjotat sen kakkosella... Siinä menee taas koko päivä..
  • Transnainen/Transtyttö - Pitkähkö ja tylsä. Tää nyt on se korrektein kaiketi mutta toi etuliite nyt yksinkertaisesti on monista epämiellyttävä. En siitä oikein itsekään pidä lähinnä siksi että siitä tulee heti mielleyhtymä transuun mikä ei ole kivaa. Ja joooo tiedän hyvin itse käyttäväni transu-sanaa varsin usein, mutta tarkoituksenani onkin nimenomaan provosoida.
  • Transsukupuolinen/Transtaustainen nainen/tyttö - Joo tarviiko edes selittää? Piiiiiiiiiitkä.
  • T-tyttö/nainen - Mikä tee? Tekeeks se työkseen jotain teen kanssa tai jotain? Häh?

Oli noita varmaan muitakin mutta kello on neljä aamulla ja mua vituttaa tää joten ihan sama. Ja samasta syystä unohdin mihin mun piti tätä juttua jatkaa... No kuitenkin, träppi-termin voi muotoilla myös träppitytöksi mikä siis viimeistään tekee selväks sen et vaikka olis vitunmoinen jorma, tai siis maija tai jotain, haarovälissä niin tyttöjä ollaan siltikin. Ja kuumia sellaisia! Joista monet kundit fantasioi! Ja monet muijatkin hei! Tissit ja vehje samassa paketissa, mikäs sen parempaa! Sitä voi panna ja se voi panna! Täys viihdekeskus, ei tarvi edes pattereita! Tunget välillä safkaa naamareikään ja käytät vessassa silloin tällöin niin padapimpadapum taas pannaan! Ja me ollaan lisäks usein vielä sen verran epävarmoja iteistämme et nähdään kova vaiva hyvältä näyttämiseen niin meitä kehtaa ulkoiluttaakin kun huvittaa ja esitellä kavereille!

 

Noniiii kuitenkin.. En keksi nyt enää mitään joten lopetellaas tähän. Siinä oli perustelut miks identifioidun ja käytän träppityttöö. Jos et tykkää niin haista huilu.

-Anshalla