Oon tässä kirjoitellut aikamoista tahtia näitä artikkeleita viime aikoina, 25 muutamassa kuukaudessa on aika helvetisti kun katsoo muita blogeja joihin olen tässä tutustunut. No 23 jos jätetään kaksi ensimmäistä laskuista. Lukuna tuo tuntuu paljolta kun mietin kuinka paljon siitä on sitä asiasisältöä mitä alunperin suunnittelin tuottavani. Yhtään jos itseäni tunnen niin ei mene enää kauan kun alan kyllästymään tähän kirjoitteluun ja juttujen välit voivat venyä huomattavasti. Toisaalta tässä on niin paljon aikaa tehdä tätä ja tää on about yhtä viihdyttävää kuin keskinkertaisen pelin pelaaminen ja silti ruokkii tietokoneriippuvuuttani joten voi olla tätä tuleekin tehtyä jatkossakin paljon. Jompi kumpi.

Blogin sisältö tulee pysymään vaihtelevana. Mieliala vaihtelee paljon ja sen myötä se mistä huvittaa kirjoittaa. Paljon masentunutta tekstiä luvassa. Ylipäätään tällaiset.. no lifestyle jutuiks niitä kai pitäis nimittää.. tulee varmaankin lisääntymään koska tästä itse prosessista on loppujen lopuksi aika vähän kirjoitettavaa. Eri käyntejä ja eri hoitoja ja eri vaiheita on se tietty määrä ja kun olen kaikista saanut kirjoitettua, niin se on siinä. Ei niitä aiheita vain tule lisää ja sitten voinkin enää vain kirjoittaa siitä millaista elämä milloinkin on. Mitä nyt ajoittaiset lakimuutokset jne tuo uutta kirjoitettavaa mutta eipä nämä jutut montaa kertaa vuodessa muutu..

Mutta yksi millä haluaisin sisältöä monipuolistaa ja parantaa, on lukijoiden kysymykset. Tiiän olevani vaikeasti lähestyttävä jopa netissä, mutta siitä huolimatta olisi kiva kuulla ihan kaikenlaisia kysymyksiä ja vastata niihin ajoittaisina kokoelmina ^.^

Kysymyksiä voi laittaa blogin sähköpostiin tai jättää minkä tahansa artikkelin kommentteihin! Kysymykset voi jättää anonyymisti tai nimimerkillä!

 

-Anshalla