Noniin, tässä on asia mikä on viime aikoina vituttanut. Tää on asia mihin törmäsin Suomi24:n transpalstalla. Joo en todellakaan ole siellä kirjoittelemassa tai kovin usein edes lukemassa mutta aina välillä on hauska käydä kattoon miten läppiä juttuja idiootit kirjoittelee. Ja tällainen aihe kävi taas hermoille kun että transsukupuolisten on pakko olla vasemmistosuvakkeja vain koska ovat transsukupuolisia ja sorrettua väkeä niin pitäisi sitten tukea kaikkea muutakin äärivasemmistopolitiikkaa. No tää on niin täyttä paskaa että aiheesta on jo Yönsupikin kirjoittanut. Ja matkin perässä koska asia vituttaa. Aihe on itse asiassa vituttanut jo pidempäänkin joten on korkea aikakin tästä kirjoittaa.


Niin, kaikessa yksinkertaisuudessaan jokaisen transun ei ole pakko omaksua jotain yhteisiä arvoja. Se on ihan täyttä paskaa. Jokaisella saa olla juuri tasan sellaiset arvot kuin haluaa. Jokainen saa vihata ja pitää ihan mistä haluaa eikä omia mielipiteitään tarvitse sensuroida tai yrittää teennäisesti muuttaa. Transsukupuolisuus ei edellytä osallistumista prideen tai setan toimintaan tai mihinkään muuhunkaan paskaan. Se ei edellytä aktivistien kanssa samaa mieltä olemista, eikä jokaisen tarvitse pitää kaikista. Transihmisten tunkeminen LGBT litaniaankin on tänä päivänä kyseenalaista, valtava osa LGBT- tapahtumista, tukiryhmistä ja ihmisistä ovat tosiassa vain LGB-ystävällisiä ja transsukupuolisia syrjitään näissä toiminnoissa edelleen. Homojen ja transsukupuolisten on vaikea samaistua toisiinsa, koska kummankin ryhmän kokemat ongelmat ovat niin kaukana toisistaan. Edes transsukupuolinen homo ei aina pääse oikein homopiireihin sisään, sillä homoissa on paljon transfoobikkoja jotka kyseenalaistavat transsukupuolisen homouden sillä perusteella, ettei usko transsukupuolisuuteen. Transfoobisia homoja on vaikka kuinka paljon, ja heille homo transihminen on herkästi vain hetero transvestiitti. Samoin hetero transsukupuolinenkin voi puolestaan olla homofobinen. Näistä syistä käytännössä transihmiset ovat monessa paikassa joutuneet jättämään LGBT-tukiryhmätkin vain LGB-ryhmiksi ja järjestäneet omat ryhmänsä. Ja koska transnaisten ja -miesten kokemukset ovat nekin hyvin erilaisia, ovat hekin usein erillisissä ryhmissään. Ja koska transsukupuolisten keskuudessa näkemykset biologiasta, dysforiasta, hoidoista, politiikasta ja vittu ihan kaikesta muustakin eroavat niin on vielä sitten aate-erojenkin vuoksi nämä transryhmätkin jakaantuneet.

Untitled.jpg

Siinä LGBT asiat karkeassa pähkinänkuoressa. Kuva aukee isommaks klikkaamalla.

Tietysti on olemassa hyviä tyyppejä joka ryhmässä ja keskenään sekoittuvia porukoida saadaan aikaiseksi, mutta seksuaalisuus- ja sukupuolivähemmistöjen asiat nyt vaan on sen verran erilaisia että tietty ymmärrys yksinkertaisesti puuttuu ja yleisellä tasolla yhteistä on vähän. Saman LGBT-varjon alle ollaan ängetty lähinnä koska kaikkia on syrjitty samaan tapaan porukan ulkopuolisten toimesta, mutta sitä mukaa kun homous on tullut hyväksytymmäksi ja on päästy mukaan valtavirran touhuihin, ollaan alettu miettiin enemmän että no mitäs nää transut oikein on, että mitäs yhteistä niillä meidän kanssa on. Samalla transsukupuoliset on vähän jääny ihmetteleen että hei mitäs nyt tapahtuu? Meistäkin moni on homo! Transsukupuoliset pitkälti ovat homoja liberaalimpeja koska transyhteisön sisällä ei olla alunperinkään tehty pesäeroa seksuaalisuuden mukaan, koska kaikki ollaan samassa trans-junavaunussa kuitenkin ja pääasia on ollut ajaa transasioita eteenpäin ja siinä ohessa tietysti niitä homoasioitakin, koska puolet porukasta nyt sattuu oleen homoja. No nyt tilanne on se, että homot ovat alkaneet päästä LGBT-junasta cis-junan kyytiin ja se LGBT-juna on sitten uudelleennimetty trans-junaksi. Eli on cis ja trans -junat vanhojen cishet ja LGBT -junien sijaan.

Mutta nyt on trans-junassakin tapahtumassa jakaantumista sen mukaan että millaiset tyypit nähdään oikeasti transsukupuolisina ja keitä ei. Transjuna ei enää ole sellainen kämänen paska tavarajuna mitä kartettiin ku ruttoo vaan se on alettu näkemään siistimpänä juttuna ja transihmisen tunteminen ja tukeminen on coolia ja on alkanut herään epäilyksiä että junaan tunkee jänikseks jo cis-junan asukkeja. Porukassa on kinaa siitä miten paljon tai jos ollenkaan tarvii kokee dysforiaa ollakseen trans, ja että pitääkö dysforian olla sosiaalista, fysiologista vai molempia. Ja sitten on kaikki muunsukupuolisetkin jotka on taas kauha lisää sotkua sekoittamassa... Ja koko paskaan sotketaan intersektionismi ja feminismi ja jumalauta tästä paskasta saa enää Saatanakaan selvää! Joka ainoasta eri ryhmästä samassa junassa löytyy niitä äänekkäitä jotka on tietävinään kaiken kaikista ja mikä kaikille on parasta ja sitten nämä tyypit on keskenään eri mieltä, ja loput ollaan täällä sivummalla kaikessa rauhassa pelaamassa Afrikan tähtee porukalla.

Kaiken tän lisäks transihmisillä on aivan yhtä moninaiset taustat kuin kaikilla muillakin. On duunari-, porvari-, narkkari-, jne. perheistä, orpoja, kaupunkilaisia, maalaisia, juntteja, fiksuja, jne jne. Ei kaikilla yksinkertaisesti voi olla tasan samat mielipiteet kaikista asioista. Kaikki ollaan kuitenkin ihmisiä ja siihen liittyy erilaiset näkökannat asioihin.


Mitä henkilökohtaisiin mielipiteisiin ja poliittiseen kantaan tulee näin esimerkkinä, niin mulla on sekä vasemmistolaisia että oikeistolaisia mielipiteitä. Kannatan työperäistä maahanmuuttoa mutta vastustan pakolaisten vastaanottamista (etenkin kun kukaan heistä ei tule Suomeen suoraan, vaan toisen EU-maan kautta, jonka EU-lainsäädännön mukaan pitäisi pakolaiset käsitellä eespäin lähettämisen sijaan). Ja jos niitä on pakko ottaa, niin laitetaan Lappiin työleireille niin ensinnäkin A) tekevät jotain hyödyllistä ylläpitonsa eteen ja B) eivät pääse karkuun kun tulee kieltävä päätös, ja C) ei lisäänny raiskaukset yhtään enempää. Paperittomia ei pidä hyysätä vaan takas vaan! Kannatan myös kovempia tuomioita väkivalta- ja seksuaalirikollisille. Tuomioissa pitäisi kuulla ja pistää isoin paino uhrin ja omaisten mielipiteille. Kannatan tuomioissa kuolemantuomioita ja kidutusta, jos uhri/omaiset niin toivoo. Ehdotan myös vankiloiden ulkoistamista Venäjälle, ostetaan sieltä halvat vankilapalvelut niin säästetään rahaa ja saadaan vankilat jotka oikeasti toimii pelotteena potentiaalisille rikollisille ja rikoksen uusijoille. Ehdonalaiset ja ehdolliset tuomiot pois. Kannatan ydinvoimaa sille maantieteellisesti turvallisilla alueilla, kuten Suomessa. Sen ydinjätteen vois ampua aurinkoon. Ja kerjäläiset lähetetään helvettiin meidän kaduilta, kriminalisoidaan toiminta niin asia on sillä selvä. Huumeiden käyttäjiä ei pitäisi rangaista vankeustuomioilla vaan laitetaan ennemmin katkaisuun, myyjät ja välittäjät on ne keitä pitää rangaista ja myynnistä tehdä valtion monopoli, jotta aineiden laatua ja turvallisuutta voidaan valvoa. Päihteiden vaikutuksen alla tehdyt rikokset tosin kaikki pitäisi antaa kovennettuina, ja syyntakeettomuus poistaa termistöstä. Samaten rikoksista nykyään annettava "paljousalennus" pitäisi kääntää päinvastaiseksi, ja elinkautinen nimensä mukaiseksi. Kolmas sukupuoli käyttöön mutta alamerkinnöillä feminiini-maskuliini, jotta saadaan WC- ja pukuhuonekäytännöt pidettyä järkevinä. Ja edelleen tutkimusjaksoa kannatan transasioissa. Saamelaisten oikeuksia voisi parantaa, ruotsinkielen poistaa, Ahvenanmaan liittää osaksi Suomea ja suomenkielistä aluetta, ja Venäjältä pitäisi vaatia korkojen kanssa sotakorvaukset takaisin ja takautuvasti myös vuokraa Karjalasta ja siitä Lapin suikaleesta. Pääomaverotusta pitäisi korottaa yleiselle EU-tasolle eli 25%:iin, arvonlisäveroa pitäisi huomattavasti laskea mutta tuloverotusta kiristää sieltä ylemmästä päästä. Kansanedustajien palkkaa kohtuullistaa, jotta työstä saadaan kutsumustyötä ja poistetaan ahneuselementti. Ja perkele kesäaikaan kellot! On myös ihmisryhmiä joista en pidä huonojen henkilökohtaisten kokemusten vuoksi, mutta yksityiskohdat siitä pidän omana tietonani. Mutta monet aktivistitkin kuuluvat tähän joukkoon. Inhoan sitäkin älyttömyyttä miten transmiesten tunnuskuvaksi yritetään jotain helvetin merihevosta..

Näin. Siinä esimerkkiä, ei tarvitse seurata muiden mukana vaan meilläkin saa olla omat mielipiteet. Muistutan myös siitä, että jokaisen transnaisen ei tarvitse olla feministi, transmiesten etenkään ei tarvitse olla feministejä, ja kenenkään ei tarvitse olla avoimesti trans jos ei satu huvittaan. Nykyään moni idiootti on sitä mieltä, että stealthina eläminen on jotain petturuutta muita transsukupuolisia kohtaan. No ei vitussa ole! Se on se end goal suurimmalle osalle. Mutta tämäkin idioottimaisuus kuvastaa täydellisesti sitä tyhmyyttä joka piireissämme tätä nykyä vallitsee ja tästä on saanut ihmisille huutaa naama punaisena välillä. Se kuvastaa sitä, miten yhteisö on jakautumassa, ja miksi erilaisille transsukupuolisille aletaan tarvita ihan omat terminsä. Pidän sitä vain ajan kysymyksenä. Mutta taivaan tosi on se, että moni transsukupuolinen pitää perinteisistä sukupuolirooleista, ja se on ihan ok. Se on kunkin oma asia ja musta on hienoa että ihmiset edelleen haluaa sitäkin. Itse homona ja laiskana tyyppinä en oikein näe itseäni kotiäitinä hellan vieressä, mutta muuten pidän kyllä perinteisistäkin jutuista. Siivoaminenkin on ihan kivaa kun sille tuulelle sattuu. Silittäminenkin on terapeuttisella tavalla kivaa ja ruokkii perfektionistin mieltä kun rypyt katoaa ja tilalle jää täydellisyys. Tavallaan pidän myös perinteisestä miehen rooliin kuuluvista jutuista, koska ne nyt sattuvat sopimaan luonteeseeni ja niihin löytyy taidot. Hoidan perheessä paljon siivoamista ompelun ja sen sellaista, mutta hoidan myös verosuunnittelun, autoasiat, vakuutusasiat, raha-asioita muuten ja kaikki asunnon korjaukset ja lampunvaihdot. Ja nämä ei haittaa eivätkä tee oloa erityisen dysforiseksi vain koska ne ovat perinteisesti ne miehen kotityöt. Kahden naisen taloudessa ne vaan on jonkun tehtävä ja meillä olen näissä pätevämpi joten hoidan ne. Ja vaimo puolestaan tekee sitten niitä asioita missä hän on parempi ja kokonaisuus on tasapainossa :)


No nyt loppu puhti, meen hiuksia värjään. Päivän opetus on se, että kaikki on tyhmiä urpoja joiden mielipiteet on täyttä paskaa ja ainoa kenen mielestä kenenkään mielipiteet on minkään arvoisia on he itse. Paitsi mun, mun mielipiteet on hyviä.

-Anshalla ☣