Noniin, viideskymmenes artikkeli, jos lasketaan ne blogin alkupään roskat.. Uskomattoman innokkaasti näitä on tullut tehtailtua, ja aika lailla tasan puoli vuotta mennyt! Päivittäisten sivulatausten keskiarvoinen määrä on jo sadan tuntumassa. On omituinen tämä Vuodatuksen laskutapa, toisin sanoen ei siis mitään hajua mistä tuo sivulataukset mitataan ja miksi saitti laskee sivulatauksia eikä kävijöitä on sekin varsin erikoinen ratkaisu.. Mutta sadan tienoille kuitenkin mitattiin miten mitattiin. Jei. Kaikenlaisen roskan lukemiseen ihmiset aikaansa haaskaakin...

No, eilen valitin kaikesta mikä elämässä tällä hetkellä on perseellään, tänään vaihtelun vuoksi siitä mitkä asiat on hyvin! Ööh.. no sukkiksissa ei näy reikiä tänään, se on kiva! Mitäs muuta... No vaimo löysi meille taas hyvän pelin nimeltä Xenonauts. Alkuperäisten X-COM pelien tyyliin tehty taktinen.. no en mä tiedä miten ton kategorioida. Taktinen jokin. Pirun vaikee normiasteellakin. Se on kiva. Vaimon kanssa muutenkin menny hyvin, sekin on kiva! Hammashuoltokin edistyy, saan implantit suuhun ens talven aikana. Sekin on kiva. Repivät tosin viimeisen maitohampaan pari viikkoa sitten pois jotta saivat muotin tehtyä :( Just niin, lähentelen kolmeakymmentä jokusen vuoden päästä ja mulla oli vielä maitohammas hyvin voimissaan! Siinäs näätte, kannattaa pestä niitä legoja niin ne pysyy paikallaan. Sääli oikeesti et sen joutu poistaan, olis ollu kiva nähdä kuinka pitkälle kestää.. Muuta kivaa on tiedossa kun ens kuussa pyörin Tuskassa Helsingissä koko viikonlopun, saa tulla moikkaan jos joku muukin eksyy metallimusaa kuunteleen ja spottaa pinkin pään ja kisukorvat :)

No eiköhän se juhla-artikkeli ollut sitten siinä. Katsotaan jos sadan kohdalla keksin jotain juhlavampaa. Ihan random juttuna nyt saatte vielä luettavaksi wowiaiheisen sarjakuvan jolle repeilin tässä. Sekin on kiva:

679.jpg


-Anshalla ☣   <-- Toikin on kiva! Tyyppi siis! Oikeesti, uskokaa vaan!