Sitäpä juuri! Aihe on ollut listalla jo hyvän aikaa mutta nyt ajattelin että olisi hyvä aika tästä kirjoittaa, kun vihdoinkin vaimon kanssa saimme hommat toimiin niin päin että peppuneitsyyteni on nyt mennyt 🖤 Tässä on useampaan kertaan aiemmin yritetty ja vastassa on ollut kaikki ne tyypilliset peppuseksin ongelmat joista haluan nyt kirjoittaa ratkaisujen kera 😊


Mistä tässä nyt edes aloittaa... No peppuseksillä on vähän sellainen maine, että se olisi vastaanottajalle epämiellyttävää ja kivuliasta. Siis todellisuudessa, pornosta jokainen lukija on tietysti jo saanut ihan eri kuvan. KYLLÄ MÄ TIEDÄN MITÄ TE KATSELETTE!! HÄVETKÄÄ PERVOT! 😡 Mutta niin, se myytti peppuseksin epämukavuudesta ja kivuliaisuudesta ei ole keksitty. Peppuseksi on jotain mikä vaatii harjoittelua ja totuttelua, ja monet eivät ikinä opi siitä pitämään. Mutta jos siihen tottuu, niin molemmille osapuolille on nautinto taattua! En nyt hirveästi käsittele penetroijan asemaa koska se on aika yksinkertainen: Ota rauhallisesti äläkä hosu, palkintona siitä kärsivällisyydestä odottaa tunne kuin panisit tiukkaakin tiukempaa teinipillua!

Mutta vastaanottajalta harjoittelua vaaditaan jo siksi, että sinne ylipäätään saisi mitään työnnettyä sisään. Se nimittäin ei ole mikään itsestäänselvyys vaan melkeinpä se vaikein osuus, etenkin jos kumppani on vähän isommasta päästä.. Kokemattoman paikat ovat niin tiukat, että vaatii melkoisen kovan seisokin millä työntyä ja ihan helvetisti liukkaria. Ja aloittelijan ei ehkä kannata kumppanin kanssa yrittää heti ensimmäisenä ollenkaan, vaan yksin lelun kanssa opetella, vähän totutella ja venytellä paikkoja. Tiukkuuden lisäksi helposti tulee jännitettyä lihaksia mikä vaan entisestään kiristää paikkoja ja siitä pitää vähän opetella ulos. Ja kipu, no sellainen ikävä polte taitaa valtaosalle tulla tutuksi, itsellä se on ollut enemmän ongelma sormien kuin lelujen kanssa, mutta tullessaan polte voi olla aika voimakasta.

On aika oleellista nähdä vaivaa esileikkiin, se helpottaa sisäänpääsyä ja kipua huomattavasti. Sisäänpääsyä voi helpottaa opettelemalla myös työntämään hieman vastaan. Se kuulostaa hölmöltä ja vähän ehkä ällöltäkin, mutta peräaukko on tarkoitettu yksisuuntaiseksi venttiiliksi joka aukeaa vain kun sieltä tulee tavaraa ulos, ja siis samalla kun itse yrittää työntää sieltä pihalle, venttiili aukeaa hieman tehden helpommaksi myös työntää juttuja sisään kunhan liukkaria riittää. Huomautan tässä vaiheessa että peräsuolen tyhjennys ja puhdistus ennen peppuseksiä on varsin suotavaa! Se on aika helppoa, sinne vain esimerkiksi tällaisilla tuotteilla päästetään vettä, pidetään hetki sisällä ehkä hiukan pomppien ennen veden ulos päästämistä, ja toistetaan kunnes se ulos tuleva vesi on täysin kirkasta. Sisäänpääsyä helpottaa myös oikea asento, takaapäin ja lusikassa taitaa olla helpoimmat.

Myös rakko kannattaa varmuuden vuoksi muuten tyhjentää etukäteen, sillä eturauhaseen osuminen peppuseksin aikana saa aikaan voimakkaan pisuhädän tunteen. Todennäköistä on että mitään ei kuitenkaan lipsahda ulos vaikka kuinka rentoutuisi ja antaisi sen tunteen tulla vastustelematta, ja todennäköisesti voi hetken olla anaalin jälkeen vaikea pisulla käydäkään vaikka kuinka hätä tuntuisi. Muuutta aina kannattaa pelata varman päälle jos ei ole pisuleikeistä kiinnostunut...

Eturauhasen stimulointi on myöskin peppuseksissä jotain joka vaatii totuttelua. Sen voi kokea joko varsin epämukavana tai hyvinkin nautinnollisena, ja totuttelemalla se epämukavuus voi muuttua nautinnoksi. Eturauhasta pidetään "miesten g-pisteenä", mikä on myöskin yksi syy minkä takia sitä ei ikinä SRS-leikkauksessa poisteta.

Kondomin käyttö on muuten luonnollisesti myös varsin suotavaa.


Niin paljon kun nyt sitä esileikkiä ja valmistautumista painotankin, on tilanne monilla penetroimaan pystyvillä transnaisilla kuitenkin vähän sellainen että erektiot ovat epäluotettavia, ja kun se tulee niin se pitää käyttää heti, ja näin anaaliin valmistautuminen on etenkin spontaanin seksin kohdalla sellainen että sitä ei oikein ehdi tekemään 😬 Se on liukkari pintaan ja menoks, ja se korostaa kireys- ja kipuongelmia. Viikko sitten ekalla kerralla kuitenkin onnistui vaimo sisään tunkemaan, ja eihän se nyt ihan kivutonta ollut kun en yhtään kerinnyt valmistautua.. Mutta peppuseksissä pätee sama sääntö kuin neitsyt pillun kanssa, pysähdy niin kipu vain pahenee ja epämukavuus lisääntyy. Eli kun sisään pääsee niin heti jatkamalla se hellittää. Ensimmäinen kerta oli vähän... no ristiriitainen kokemus, olihan se aika epämukavaa fyysisesti mutta henkisesti siitä nautti kovastikin. Kokemus oli erittäin validoiva naisena kun saat toisen ihmisen sisääsi ja olet alistuvassa asemassa, ja vaimon nautinnon näkeminen tietysti vertaansa vailla! Tänään toisen kerran taas suorilta alkuun päästyämme oli kuitenkin jo huomattavasti ihanampaa myös fyysisesti. Hieman se yllätti että näinkin nopeasti voi asia edistyä! Kyllä siinä ihan kiitettävästi jo sai voihkia 😉


Todellakin voin siis suositella peppuseksiä ihan kaikille, mutta te transnaiset joilla vakituista kumppania ei ole, olkaa varovaisia siinä kenen kanssa (peppu)seksiä harrastatte! Yhden illan jutuissa ei aina saa paria joka välittää ottaa rauhallisesti ja kohdella kunnioittavasti. Myös parisuhdetta etsiessä kannattaa tarkkaan harkita ja miettiä onko kumppanisi rehellinen, moni mies etenkin on kiinnostunut vain seksistä ja sitä saadakseen voi esittää prinssi hurmaavaa hyvän aikaakin, ja sitten jättää kuin knallin kallioille haluamansa saatuaan. Ja valitettavasti transnaiset ovat tänä päivänä kuumaa kamaa, kaikki haluavat kokeilla jotain näin eksoottista mutta harva kuitenkaan on valmis esittelemään sua vanhemmilleen tai kavereilleen... Näistä asioista jää helposti hyväksikäytetty olo.. Olkaa varovaisia.

 

-Anshalla ☣