kqrw1h3mkdy21.jpg

Nyt pomppas sen verran törkee juttu että suomennan koko jutun! Toisen "kysy transsukupuoliselta" -subin modi eli valvoja/ylläpitäjä postasi tällaisen!

"MUISTUTUS: TRUSCUM (transsexual) EIVÄT OLE TERVETULLEITA TÄNNE

Jos kannatat truscum tai sukupuolikriittisiä aatteita, et ole tervetullut tänne. 1950-luvun valkoisen ylivallan arvoistasi tullaan tekemään pilaa."

No näin se suurin piirtein kääntyy, en ole hyvä näissä käännöstöissä. Mutta pointti on siis tiivistettynä se, että jos pidät dysforiaa edellytyksenä transsukupuolisuudelle, olet natsi! Voi vittu! On nyt kyllä sellainen pohjanoteeraus etten oikein tiedä mitä tähän edes sanoa! Siis ensinnäkin tässä nähdään niin kärjistettynä kuin mahdollista se vastakkainasettelu joka on vain pahentunut ja pahentunut viime aikoina, mutta toiseksi myös se, että vihapuhe on täysin sallittua kun se kohdistetaan ihmisiin jotka eivät ole äärisuvakkeja!

Jälleen kerran korostan nyt omaa mielipidettäni: Olkaa ihmiset ihan mitä vittu haluatte, vaikka niitä helvetin helikoptereita, en tule kasvotusten aukomaan päätäni asiasta. Mutta antakaa sitten meidän joilla on jalat vähän lähempänä maata, myös olla sellaisia kuin olemme! Älkää puuttuko meidän asioihimme! Transsukupuolisuus on vakava asia, ja me tarvitsemme niitä lääke- ja leikkaushoitojamme! Meille sukupuoli ei ole vain sosiaalinen konstruktio, meille kyse on myös fysiologiasta ja vakavasta tilasta/sairaudesta/kehityshäiriöstä ja koemme siitä tuskaa jota te ette ikinä tule ymmärtämään! Älkää puuttuko hoitoihimme! Keksikää omat terminne, perustakaa omat järjestönne! Antakaa meidän olla! Koska me emme myöskään alistu!

Asia on niin, että me transsukupuoliset emme halua mitään muuta, kuin saada elää rauhassa normaalia elämää kehossa ja sukupuoliroolissa joka meistä tuntuu oikealta. Me olemme aivan tavallisia duunareita, porvareita, opiskelijoita, työttömiä ja eläkeläisiä siinä missä kaikki muutkin. Meidän mielipiteemme ja aatteemme ovat aivan yhtä moninaisia kuin tuiki tavallisten cis-ihmisten. Ja se termi cis ei ole mikään loukkaus! Se tarkoittaa vain ettet ole transsukupuolinen, se tarkoittaa teidän kielellänne normaalia! Mutta me emme ole niitä jotka haluavat poistaa sukupuolen olemassaolon! Me emme ole niitä jotka haluavat lapsilta kiellettävän sukupuolensa! Me emme halua mitään muuta kuin normaalin ihmisarvoisen kohtelun! Me emme halua viedä teiltä mitään pois! Haluamme vain elää kaikessa rauhassa, ja haluamme ettet edes erota meitä massasta. Me yritämme parhaamme sopeutua, elää tavallisina miehinä ja naisina. Toki, jotkut meistä ovat erikoisen näköisiä, mutta niin on teistäkin. Gootteja, punkkareita, animehörhöjä ja kaikkia muitakin on sukupuoleen ja cis/trans-taustaan katsomatta, emme eroa tässäkään. Se mikä meidät erottaa transidentiteettisistä, on maltilliset ja tavanomaiset mielipiteet sukupuolesta. Jos tapaat ihmisen joka mesoaa kymmenestä eri sukupuolestaan, olet tavannut transidentiteettisen, joka ei ole sama asia kuin me transsukupuoliset. Voitteko hyvät ihmiset yrittää ymmärtää tämän eron??

Ja te transidentiteettiset! Ei, me emme vihaa teitä. Me vihaamme sitä, miten puututte hoitoihimme ja tahraatte mainettamme ja haukutte meitä natseiksi! Ei, me sallimme teille kaiken mitä haluatte, mutta te ette ole osa meitä. Te olette erilaisia, ja te ymmärtäisitte sen, jos vaan saisitte hetken kokea sitä tuskaa mitä me kehoistamme koemme liki tauotta. Te tarvitsette vain oman terminne, oman yhteisönne, omat oikeutenne. Ette meidän.

 

-Anshalla ☣