Screenshot_2019-05-31%20Toiselta%20puole

Tällä kertaa mainostan tällaista kirjoittajaa. Aika pitkälti toi alaotsikko kertoo mistä on kyse. Tuli nyt vähän pienellä... No muokkaan kuvaa vähän myöhemmin.. Asiallista tekstiä, kritiikkiä aktivismista ja hyvää huumoriakin! Suurin paino tuolle sanalle asiallinen. Ja informatiivinen!

"En minä kyllä cissukupuolisia tajua. Kauhean herkkänahkaista porukkaa. Tytöttelin kerran yhtä cismiestä nakkikioskilla ja kehuin sitä tosi nätiksi. Hyvä ettei turpaan tullut. Ihme ammattiloukkaantumista taas, transmiehet ja pojat sentään sietävät tytöttelyä koko nuoruutensa ja kestävät sen kuin oikeat miehet. Ei se ole mies eikä mikään, joka pientä tytöttelyä hätkähtää ja antaa sen mennä ihon alle. Ei sitten mitään selkärankaa, kyllä nyt sentään vähän pitäisi sietää todellistakin maailmaa eikä olettaa, että koko maailma pyörii sukupuolikokemuksesi ympärillä. Koko ajan pitäisi olla hyysäämässä ja ymmärtää kaiken maailman friikkejä."

Aivan loistavaa! :D

https://toisenapuolena.blogspot.com
Mutta nyt kuulkaas sellainen juttu että toi mun sivupalkki alkaa meneen ihan sekaisin! Keksikää nyt perhana kivat nimimerkit itsellenne niin saan listauksen pysyyn edes vähän siistimpänä! Sen formaatin pitäis olla nimi(merkki) (sukupuoli) - kuvaus, ei blogin nimi ja kuvaus! Teette tän kuitenkin ihan vaan vittuillaksenne mulle! >.<


-Anshalla ☣