Transnaisen mietteitä

Screenshot_2019-06-12%20Mutinaa%20ja%20m

On se nyt saatana kumma kun ei tuota kuvaa löytänyt edes lähdekoodista, piti screenshottina repiä tähän! Ihme sivusto saatana... 😠  No! Nyt se on siinä! Saatte luvan kans sit arvostaa mun näkemää vaivaa!

No kuitenkin, siis parin kuukauden ikäinen blogi transtytöltä josta tulee mieleen Amelie ja joka pienistä tiedonmurusista kasatun arvauksen perusteella on aika lähellä mun ikääni ja aikas fiksu tyyppi! Hieman eri henkinen (siis rauhallisempi) kuin mä joka oon levoton ku peipponen pirissä, mut löytyy sieltä vähän samaakin asennetta! Tässä esimerkki:

"Vituttaa ihmiset joille on annettu valta omistaa osa mediasta ja huutaa siellä asioita jotka merkitsevät vähemmistöille paljon mutta massalle ei mitään. Suomi ei ole tällä tasolla edelläkäviä vaan ankkuri joka pysyy pohjassa. Tasa-arvo monen asian suhteen kusee suomessa. Jokaisen aamumuroista löytyy hitunen kusta. Valitettavasti suurin osa ihmisistä hyväksyy sen."

Helvetin hyvin ilmaistu! Nauttikaa muroistanne! 🖕

 

https://transnaisenmietteita.blogi.net/blog/


Discord servu muuten tulossa kiinnostuneille, sain vihdoinkin alulle senkin projektin. Eihän siinä mennyt kuin puoli kuukautta... Vaikuttais olevan aika selkeä käyttöliittymä joten tässä tuskin menee kauaa pistää siihen kuntoon että kehtaan alkaa päästään ihmisiä sisään :P

-Anshalla ☣