Mä oon pitäny nyt taas liki kuukauden tällaista hiljaiseloa kuten ootte varmasti huomanneet. En ole yksinkertaisesti jaksanut nähdä vaivaa blogin eteen, ja hyvin vähän minkään muunkaan ja haluaisin vähän valaista tilannetta niin blogin kuin itsenikin osalta. Mä oon ollu ihan vitun masentunu jo pitkään ja jaksaminen on ollu heikkoo, kaikki tekeminen on vaan ajankulua et pääsis taas nukkuun ja toivottavasti oleen heräämättä. Luen paljon muiden blogeja ja omani kanssa on ollut vähän sellainen olo että ei mulla oikein riitä sanottavaa, muut kertovat näistä asioista niin paljon paremmin. Oon ollu niin väsynyt kaikkeen etten vaan saa sitä sellaista paloa kirjoittamiseen mistä syntyy mitään lukemisen arvoista, ilman sitä nää jutut on tällaista säälittävää valitusta, ei sellaista huvita kirjoittaa ja julkaista. No okei kirjoittaa välillä huvittaa mut ne jää tonne julkaisematta. Mutta tällaista on masennuspotilaan elämä, oon uhonnu siitäkin elämästä kirjoittaa niin olkaapa hyvät.

Olin tossa Tuskassa viime viikonlopun ja nyt taas hiukan vaikee sopeutua tähän paskaan arkeen ja on tajunnu (taas) miten huonosti oikeesti menee.. IMG_20190702_130328.jpgJo pelkästään siitä et ne oli mun elämän parhaat kolme päivää enkä mitään muuta tehny kun join ja kuuntelin musiikkia. Kolmena päivänä elämän ainoa tarkoitus oli päästä nopeesti alueelle ja mahdollisimman monelle keikalle, hankkia viinaa ettei vaan olis hetkeekään selvänä, kerätä tölkkejä et sais pari drinkkiä lisää ja metrorahat kun päivän budjetti oli jo täys, ja tutustua siisteihin ihmisiin. Elämä on helppoa ja ihanaa kun ainoat asiat mielessä on saada viinaa ja päästä hyvälle paikalle et näkis lavalle, kaikki muu unohtuu täysin. Ihmiset on siellä ihan mahtavia, niitä muutamaa pakollista natsia lukuunottamatta jotka nyt on lähinnä vaan huvittavia, yks metromatkakin juteltiin ihan kuutamolla olevalle tyypille joka kovin ylpeenä esitteli Hitlerhymiö-tatskaansa. Mut siis sekin kun tapahtuma oli samana viikonloppuna Helsingin priden kanssa, ette uskoisikaan kuinka paljon porukkaa tuli prideiltä suoraan Tuskaan. Mieletön yhteishenki. Nyt pitäisi jotenkin taas sopeutua siihen miten monimutkaista elämä on ja miten ihmisten kanssa ei ole mitään yhteistä ja miten haluut vaan et tää kaikki loppuis. Anthraxin sanoin

"They're gonna put me in jail?
Man, I'm already in jail
Don't they know that my life
Is just one big cell"
Tässä on nyt kertyny paljon juttuja mistä pitäis kirjoittaa mut mistä en saa aikaan pitkiä juttuja niin laitetaan nyt tähän perään taas tällainen kokoelma näitä juttuja niin saatte ees jotain luettavaa tästäkin blogista. Monet näistä on englanniks, en jaksa nyt alkaa suomentaan.


Islanti muuttaa nimet sukupuolineutraaleiksi

Siellä saa nyt sitten (huoltajien suostumuksella alaikäinenkin) vaihtaa/korjata juridisesti sukupuoltaan ilman mitään hoitoja ja diagnooseja, ja vaihtoehtoja on kolme eli mies, nainen ja X. Ja nimen saa valita aivan minkä haluaa.


Eu teettää tutkimusta LGBTI-ihmisistä

Tutkimukseen voi vastata myös Suomeksi. Tutkimuksessa kerätään dataa LGBTI porukan elämästä ihmisoikeuksien toteutumiseen liittyen. Oli ihan asiallinen tutkimus. En tiedä mihin asti vastausaikaa on mutta toistaiseksi ainakin vielä auki.


Liki hajoamattomat sukkikset keksitty Kanadassa

Kallista mutta näyttävät oikeasti rahan arvoisilta kun noita normisukkiksia hajoaa aikas usein. Sopivat myös pankkiryöstäjien tarpeisiin!


Transdraamaa Tokion homoalueella

Tokio on nätti kaupunki, suosittelen. Kallis vaan. Tää ei liity mitenkään otsikkoon.


Arveton aataminompun leikkaus keksitty

Sit vaan odotteleen et tulisko Suomeen joskus. Ei tässä nyt mistään sinällään merkittävästä jutusta puhuta ja tän merkitystä transsukupuolisten elämään taas liioitellaan aikas reippaasti, tehdään tästä sellainen niinku se piskuinen siististi taitteeseen jäävä arpi olisi joku valtava TRANSU-leima otsassa...


Hulavanteella vyötärö kapeaksi

Kuka haluis kokeilla ja reportoida takas et tuleeko oikeesti tuloksia?


Taiwan sallii samaa sukupuolta olevien avioliitot ensimmäisenä Aasian maana

Jei! Aasia on perinteisesti varsin konservatiivinen manner ja Taiwanin päätös on oikein hyvä ensiaskel asiassa. Mun pitäis joskus tehdä pidempi artikkeli transihmisten oikeuksista ja vaaroista maailmalla. Japani tietysti etunenässä, sillä meistä hämmentävän moni on täysiä japanihomoja, kirjoittaja mukaanlukien.


Transnainen piti partansa, ei käytä hormoneita eikä halua leikkauksia

"The very notion that beards are a male thing is bullshit, because lots of women have facial hair to varying degrees." Mitä mieltä olette, olenko kiusaaja jos sanon että no voi vittu saatana ihmiset?


Ensimmäinen transnainen saa kalapillun Braziliassa

Jeps eli erään tietyn kalan ihoa käyttäen on about kymmenelle ilman pillua syntyneelle naiselle tehty tällainen uusi värkki, ja nyt sellainen on sitten tehty transnaisellekin, jonka alkuperäinen inversiotekniikalla tehty oli "romahtanut" komplikaatioiden seurauksena. Läpimurroksi tätäkin sanotaan mutta tässä ei sen tarkemmin kerrota sen eduista inversioon verraten ja sen sellaisista mutta ainakin muista operaation läpikäyneistä cisnaisista lukiessa käy selväksi että tyytyväisiä ovat. Turha odottaa tätä kuitenkaan Suomessa ihan hetkeen nähtävän, ehkä joskus 30v. päästä sitä voi jo alkaa kysellä täälläkin jos se yleistyy maailmalla seuraavan kymmenen vuoden sisään. Ei sillä että olisin mitenkään katkera tai kyyninen siitä miten Suomessa(kaan) ei tekniikoiden edistämiseksi tehdä yhtään mitään...


Ohje nakkien keittämiseen

Mitä? Keitetyt nakit on hyviä!


-Anshalla ☣