Huoh koska mulle joku meni hemmetti kertomaan että eräs kaikkien tuntema kulttihahmo on julkaissut transbloggaajiin kohdistuvan hyökkäyksen tubessa, jouduin kuunteleen 15minsaa täyttä hevonpaskaa inhoamassani mediaformaatissa, ja joudun oikeesti kirjoittamaan tämän kakkososan. Mä vihaan vlogeja!! Vittu! Ja nyt joudun vielä kelaan sitä edestakas kun ei ne aiheet kerralla mieleen jää... Älkää kertoko mulle näistä ellei ne ole tekstimuodossa tai antakaa joku aihekooste mukaan, pyydän oikeesti... Mun piti kattoo formuloita tänä iltana... Vitut, katon kuitenkin samalla! Jos tulee huonompi artikkeli siks niin tulkoon, ihan vitun sama.


Joo elikä ihan ensimmäisenä teille kultin jäsenille: Mua ei kiinnosta pätkän vertaa mitä Sametti ja te muut duunaatte ja mitä te jaksatte siä tubessa paasata, ei kiinnosta. Teillä on se juttunne ja mä teen tätä omaani. Kommentoin paaaljon mieluummin asioita yleisesti kuin ottamalla kantaa jonkun yksittäisen kultin juttuihin. Jos tänne ei joku urpo olisi keksiny tulla trollaan asiallanne, niin mä en olisi ottanu sanallakaan kantaa teidän touhuihinne. Koska ei kiinnosta. Mutta koska julkaisen jokaisen kommentin joka ei ole täysin ala-arvoinen, niin jouduin ottaan kantaa. Eli kuten sanoin edellisen jutun lopussa, tunkekaa ne omat paskat ideologianne hanureihinne ja painukaa vittuun mun blogista. Näin on kaikki tyytyväisempiä ja saan keskittyä myös näihin hemmetin formuloihinikin joskus.


Screenshot_2019-08-25%20HUS%20-%20SukupuSitten niihin Sametin juttuihin. Jooh otetaan helpoimpana se transsukupuolisuuden määrittely. Tehty jo, kerään näistä jutuista F.A.Q.ia. Jos mietitte miten olen päätynyt transsukupuolisuuden noin määrittelemään, lukekaa tänne kerääntyvät tutkimukset. Ja toisin kuin Sametti valittaa, on transsukupuolisuuden diagnosointi nimenomaan potilaan itsensä vastuulla, koska mikään lääkäri ei näe päämme sisään. Toki olis kiva jos meidät kaikki voitais MRI-skannata mutta se on kallista ja katujaprosentti on nykyäänkin 1-2% luokkaa koska me kyllä tiedämme mihin olemme lähdössä, joten skannaus olisi vähän redundanttia. MRI-skannausta on maailmalla jossain määrin translasten kohdalla suositeltu, mutta se asia etenee sitä vauhtia kun etenee. Ja on translasten kohdalla vähintään yhtä redundanttia koska kyllä lapsi tietää sukupuolensa. Lapset ovat monessa jutussa aikuisia paljon viisaampia, niin ironista kuin se onkin. Mutta Suomessa on nyt virallisesti käytössä ns. informed consent eli tietoon perustuva suostumus, eli hoidot ovat potilaan omalla vastuulla. Kuva on HUS:n sivuilta.

Transsukupuolisuuden kriteerit on muuten myös Suomessakin pian käyttöön tulevaan ICD-11 -tautiluokitukseen määritelty uudelle HA60-koodilleen aikuisten osalta näin:

"Gender Incongruence of Adolescence and Adulthood is characterized by a marked and persistent incongruence between an individual´s experienced gender and the assigned sex, which often leads to a desire to ‘transition’, in order to live and be accepted as a person of the experienced gender, through hormonal treatment, surgery or other health care services to make the individual´s body align, as much as desired and to the extent possible, with the experienced gender. The diagnosis cannot be assigned prior the onset of puberty. Gender variant behaviour and preferences alone are not a basis for assigning the diagnosis."

Ja lasten osalta koodilla HA61 näin:

"Gender incongruence of childhood is characterized by a marked incongruence between an individual’s experienced/expressed gender and the assigned sex in pre-pubertal children. It includes a strong desire to be a different gender than the assigned sex; a strong dislike on the child’s part of his or her sexual anatomy or anticipated secondary sex characteristics and/or a strong desire for the primary and/or anticipated secondary sex characteristics that match the experienced gender; and make-believe or fantasy play, toys, games, or activities and playmates that are typical of the experienced gender rather than the assigned sex. The incongruence must have persisted for about 2 years. Gender variant behaviour and preferences alone are not a basis for assigning the diagnosis."

Määrittely on tehty.Seuraavana asialistalla on se suora hyökkäys blogaajien mielenterveyttä kohtaan, mikä hyvin selvästi oli kohdistettu muhun, Tähtisimmuun, ja Wolfiin jota en tunne. Sametti jaarittelee aikansa mun identiteettikriiseilystä ja Tähtisimmun BPD:hen liittyvistä mielenterveysongelmista, mikä on oikeastaan aika vitun törkeetä koska BPD on erittäin poikkeuksellinen persoonallisuushäiriö johon henkilö itse ei juuri mitenkään voi vaikuttaa, minkä pitäisi tulla hyvin selväksi jos Tähtisimmun blogia oikeasti vaivautuu lukemaan. Mutta se tekee Tähtisimmusta helpon maalin tässä asiassa, mikä vaan korostaa tän törkeyttä ja sai multa kariseen viimeisetkin säälin ja kunnioituksen rippeet Samettia kohtaan. Ja odotan vaan mitä Tähtisimmulla on tästä itse sanottavana! Mutta tokihan Samettikin varmasti tietää että transpoleilla on BPD:n suhteen eri käytännöt kuin meidän peruspotilaiden... BDP:t joutuvat automaattisesti parin vuoden tarkkailuun sukupuolikokemuksen pysyvyyden varmistamiseksi ennen diagnoosin asettamista. BPD:t kun meistä muista poiketen eivät saa diagnosoida itseään vaan sen todella tekevät lääkäri ja psykologi.

Mutta mitä muhun tulee, niin kaikista ongelmistani huolimatta, kaikista mielenterveysongelmistani huolimatta, kaikista identiteetti-ongelmistani huolimatta, mä en sentään ole kussut elämääni vaihtamalla sukupuolta turhaan koska en tajunnut että tyttökin voi olla homo ja vähän poikamainen. Mä korjaan omaani, ja hoidan muut mielenterveysongelmani siitä erillisenä asiana. Mä olen tyttö, naaras, se on mun sukupuoli. Mun sukupuoli-identiteetti kokonaisuudessaan voi olla vielä hakusessa, mutta minäpä tiedän näiden olevan kaksi eri asiaa, ja olen sukupuoli-identiteetinkin omin sanoin samaisessa F.A.Q.:ssa määritellyt.

Wolfista en tosiaan ollut tietoinen ennen tätä, mutta uusimpien postausten perusteella kundilla on yksinäinen tilanne ja sairastaa masennusta. Masennusta varsin hyvin itsekin tuntevana voin jälleen vaan tuntea myötähäpeää Samettia kohtaan tätä kundia miettiessäni. Jaksamista sulle Wolf jos tän luet!

Mitä tulee transsukupuolisten mielenterveysongelmiin yleisesti, niin jos se on kenellekään yllätys että meillä on huomattavan paljon ongelmia mielenterveyden kanssa, niin henkilö ei selvästi tiedä mitään transsukupuolisuudesta.

Ja mitä tulee sukupuolidysforian hallintaan, niin onko se nyt sitten parempi yrittää dysforiaa "hallitsemalla" kituuttaa epämuodostuneessa kehossa ja sukupuolessa mitä yksinkertaisesti ei ole, vai POISTAAKO sen dysforian transitioitumalla. Jos dysforia ei helpotu merkittävästi transitioitumalla, se ei ollut sukupuolidysforiaa ainakaan siinä mielessä mitä se meille transsukupuolisille on, vaan kyse on jostain aivan muusta. Transsukupuolisille "hallinta" ei ole vaihtoehto. Ja tätä Sametti ja muut cissukupuoliset eivät ikinä tule ymmärtämään.


Tän syvemmin mä en jaksa tähän paneutua, nää formulat on kiinnostavampia kuin toi kultti ja mä en ala tätä vääntään toista iltaa. Mua ei kiinnosta alkaa mihinkään sanasotaan, mulla on elämässä parempaakin tekemistä. Keskittykää omiin asioihinne. Joten sulle Sametti kun väität tätä lukevas, ja kaikille teille samaisen kultin jäsenille jo kolmannen kerran:


Ottakaa TERF-ideologianne,

tunkekaa ne hanuriinne,

JA PAINUKAA VITTUUN MUN BLOGISTA!

En mäkään trollaa teidän blogejanne ja videoitanne.

-Anshalla ☣