Kävi tässä sellainen juttu yksi päivä että oli toisesta shaveristäni, eli siis karvahöylästä, taittunut yksi terä toilettilaukussani. Sitä harmitellessani ja uusia teriä ostettuani vähän aloin muistelemaan kyseistä höylää ja sen historiaa. Sitä kun teininä joutui aloittamaan vähän eri paikkojen höyläilyn ja pakko oli sitä myöten höyläkin ostaa, niin tulipa sitten panostettua kunnolliseen Giletten Fusion 5:een. Mutta koska se naaman ajelu ei koskaan oikein ollut lempipuuhaani niin se oli siihen asiaan sitten ensimmäinen ja viimeinen panostus. Samalla höylällä ja itse asiassa yhdellä ja samalla irtoterällä tuli pyyhittyä lopulta peräti 15 vuotta niin kasvoja kuin vähän muutakin. Yleistä tietoahan se on että niitä teriä pitäisi uusia jatkuvasti, mutta hemmetti mitäs sitä suotta kun edelleen sama vanha hyvin toimi. Ja toimipa muuten intiimialueen karkeampiin karvoihin niin helvetin paljon paremmin kuin upouudet naisten terät jotka suoraan paketista eivät tehneet muuta kuin repivät karvoja ja ihoa aiheuttaen vain kipua, verenvuotoa ja helvetisti kiroilua. 15v ikäinen terä veteli ilman vaahtoa kevyesti ja siististi. Niin, en muuten käytä minkäänlaista vaahtoa tai geeliä sheivaukseen, hyvä terä kun vetää nätisti ja mukavasti ihan pelkän vedenkin kanssa. Ja tässä on nyt tullut huomattua, että naisten sheiverit sopii kainaloille ihan hyvin mutta ei paljon muuhun. No roskikseen ne sopii hyvin. Olin sellaista naisten höylää kainaloihin ja jalkoihin käyttänyt mutta nyt lähti roskiin. Teriä kun ostin neljän paketin niin nyt on seuraavaksi 15 vuodeksi terä joka paikalle erikseen eikä tarvitse tuhlata rahoja paskahöylien teriin. Naisten malli jätti sääret aina kutiaviksi ja täyteen tulehtuneita tuppeja, vaan ei muuten jää miesten terällä!

tumblr_ltpahwc5Ph1qcd8be.jpgSe on jännä miten miesten terät vaan on niin ylivertaisia, ja toisaalta on jännää myös se, että miksei Gilette ole tehnyt ylivertaisista teristään naisten mallia! Senhän miesten mallista voisi vain värin vaihtaa pinkiksi ja se olisi sillä selvä! Sen sijaan tunkevat meille vaan noita onnettomia Venuksiaan! No tienaahan sillä nyt tietysti paremmin kun teriä joutuu uusimaan kerran kuussa 15vuoden sijaan. Olipas muuten jokunen päivä sitten iltsarinkin naistenosastolla terät testissä ja arvaattekos jo että se oli tämä suosikkihöyläni joka vei voiton? No käykääs lukemassa: https://www.is.fi/mystyle/art-2000006236330.html

Mutta sellainen tarina tämä, suosittelen lämpimästi hävittämään paskat nurkista ja käykää hakemassa kunnon höylä! Koskee niin tyttöjä kuin poikiakin nyt!

IMG_20190916_221212.jpg

-Anshalla ☣