Otetaanpa nyt sitten taas tämä iänikuinen WC-kysymys lyhyesti käsittelyyn, eli pitäisikö transsien saada käyttää mitä vessaa nyt vaan huvittaa. Omakohtaisesti ratkaisin ongelman niin, että ennen... no sanotaan visuaalista transitiota käytin suosilla miesten vessaa vaikka perseestähän se oli. Visuaalisen transition jälkeen sitten naisten vessaa, vaikka aluksi perseestä sekin oli kun en oikeastaan tuntenut kuuluvani sinnekään kun läpimenon kanssa ennen hormoneja oli vähän niin ja näin. Mutta näin siis ulkoisen esiintymisen mukaan ratkaisin asian mikä mielestäni on ihan maalaisjärjen mukainen ratkaisu. Kieltämättä edelleenkin aina välillä pidän hieman ahdistavana käyttää julkisia vessoja tästä "huijarisyndroomasta" johtuen :( 

Mutta mikä siis poliittisella tasolla asiassa mättää on se, että pitäisikö meidän saada tehdä näin, vai olisiko munkin pitänyt odottaa sukupuolimerkinnän muutokseen asti, ja onko se silloinkaan ok, vai pitäisikö käyttää syntymäsukupuolen vessaa koko iän, vaikka ei sinne enää ulkonäön puolesta sopisi. No, radikaalimpien foobikoiden puolesta tietysti tämä jälkimmäisin on oikea ratkaisu, koska eihän nyt miehenä syntynyt voi naisten vessaan ikinä kuulua. Periaatteessa siis transmiehet sinne kyllä halutaan, mutta kun transmies onkin sitten oikea tukkijätkä-rakenteinen partajeesus niin taas on asiat huonosti eikä tiedetä mitä tapahtuu ja mitä tehdä kun ei sellaistakaan sinne haluta. Eikä ne miehetkään varsinaisesti ilahdu jos siellä heidän puolellaan selkeästi naiseksi sukupuolitettavia ravaa, ujostuu ne isotkin jätkät. Ongelma onkin siinä, että nämä foobikot eivät todellisuudessa tunne ketään transihmistä vaan kuvittelevat meidän transnaisten olevan kuin 70-luvun sketsihahmot, ja transmiesten puolestaan olevan kaikki vähän eksyksissä olevia rintavia teinityttöjä.

 

Mutta sitten toisessa ääripäässä ovat nämä tällaiset tyypit:

2ukhuqz1u6o31.jpg

Niinpä niin. Onko mikään ihme ettei meitä haluta naisten vessoihin kun se käytös siellä on sitten ihan oikeasti pahimmillaan tällaista? En nyt edes lähde kommentoimaan tyylitajun puutetta tällä tapauksella mutta voi saatana kun ihan itse annetaan vaan lisäsyitä vastustaa oikeuksiamme käydä oikealla puolella! Vittu! Nämä samat saamarin idiootit on niitä jotka leikkii helikopteria naisten pukkareissa ja suihkutiloissa ja ihmettelee kun ympärillä on vähän ahdistunutta porukkaa! Onko oikeesti pakko väkisin oikein yrittää pilata mahdollisuudet niiltä jotka haluais sopeutua ja käyttäytyvät asiallisesti?! No tässä teille toinen järjen jättiläinen joka vastannee kysymykseen:

0lqakv17lro31.jpg

Eli kyllä, on pakko. Koska se on ""naisen" oikeus" saada heiluttaa kullia naisten tiloissa. Ja nämä on niitä tyyppejä jotka outtaa kaikessa rauhassa elävät stealthit "transylpeyden" nimissä. Vittu tämä on todellista transfobiaa! Nämä idiootit ei yksinkertaisesti ymmärrä mitä harmia tekevät meille muille. Mutta kun transoikeuksia puolustaa tällaisia idiootteja, niin onko mikään ihme jos vastustuskin vaan kasvaa?! Toki, kyse on amerikkalaisista mutta Euroopan amerikkalaisimpana maana täällä otetaan aina mallia ja esimerkkejä sieltä ja kaikki heijastuu kotimaan politiikkaan tällaisissa asioissa. Ihan hävettää joutua oleen samassa vähemmistökategoriassa tällaisten kanssa... Tilanne on alkanut meneen sellaiseksi etten todellakaan ole enää missään aikeissa itse tulla kaapista kenellekään ikinä missään ellei ole aivan pakko. Aiemmin se ei tuntunut niin isolta jutulta enkä juuri välittänyt vaikka joku randomi transtaustasta saisikin tietää, mutta nyt se on alkanut hävettää siinä määrin että kiellän asian vaikka joku tunkisi vanhat henkkarini naamalle! 

Tässä oli jossain välissä joku kansainvälinen kaapista ulostulo päivä tai joku sellanen mihin en jaksanu erikseen kantaa ottaa mutta tässä se mun mielipide: Pysykää vittu kaapissa jos pystytte! Kieltäkää asia ja eläkää transitionne jälkeen ihan tavallisina tyttöinä ja poikina, naisina ja miehinä. Ja te jotka olette vasta aloittamassa niin aloittakaa kaikessa hiljaisuudessa. Olkaa näkymättömiä! Ehkä jonain vuonna voin oikeasti tuonkin päivän yhteydessä kannustaa vakavissani tuleen ulos, mutta tänä päivänä häpeän sen verran että tämä on nyt mun kannustus.

 

-Anshalla ☣